Sådan udskriver du fra din iPad

udskriver fra din iPad

Der er rigtig mange af os, der laver en stor del af vores arbejde på vores iPad. Og hvis man har nogle bestemte dokumenter, som man har arbejdet med på sin iPad, så kan det være meget relevant at vide, hvordan man udskriver fra denne enhed.

Læs med her for at få en mindre guide til udskrift fra iPad til trådløs printer. Hvis du oplever at informationen i denne lille artikel ikke at uddybende nok, kan du også finde frem til mange flere gode guides på nettet omkring emnet.

Benyt Bluetooth

Du kan udskrive fra din iPad til din trådløse printer via Bluetooth. Bluetooth er generelt en måde hvorpå man trådløst kan forbinde flere enheder med hinanden. Når man har slået Bluetooth til, kan man sende signaler fra den ene enhed til den anden – og det vil sige at du altså også kan fortælle din printer at den skal udskrive et bestemt dokument fra din iPad.

Først og fremmest er det vigtigt at huske at slå Bluetooth til på begge enheder. Hvordan du gør dette er forskelligt alt efter hvilken enhed du benytter dig af. Hvis du er i tvivl om hvordan du slår Bluetooth til på en af din enhed, kan du læse mere om dette på nettet.

Ofte drejer det sig blot om at trykke på en enkelt knap på din printer i et længere stykke tid. Og på din iPad kan du ofte hurtigt gøre det via startskærmen.

Send signalet til printeren

Når Bluetooth er slået til på begge enheder, er det blot at finde frem til din trådløse printer på din iPad. Når du har fundet den trådløse printer, kan du nemt begynde at udskrive fra din iPad til den trådløse printer ved simpelthen at vælge det rette dokument og trykke på print.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *