Sådan kommer du i gang med at sælge din bolig selv

Er man ikke super ferm til det her med at annoncere og har man samtidigt ikke tid og overskud til at sætte sig ind i, hvordan dette kan gøres. Så vil jeg allerede nu anbefale, at du slet ikke sælger din bolig ved hjælp af selvsalg. Det kan nemlig meget let gå hen at blive krævende at sælge en bolig, hvilket naturligvis også er grunden til, at langt de fleste danskere får en ejendomsmægler til at udføre arbejdet.

Hvis du til gengæld tror på, at du godt kan finde ud af at annoncere i nogle aviser, på nettet og i sociale medier og dermed kan få motiverede nogle potentielle købere og i sidste ende få din bolig solgt. Ja, så kan du rent faktisk gå hen og spare flere hundrede tusinde kroner, som ellers var gået til salæret til ejendomsmægleren. Disse mange penge, kan du efter handlen er gennemført bruge til akkurat du vil. Dette kunne eksempelvis være en ny bil eller et tilskud til en endnu større bolig.

Men igen, salget kræver noget arbejde. Indtil for ganske få år siden, har dette arbejdet kunne betragtes som værende rimeligt uoverskueligt. Simpelthen fordi der ikke rigtigt har været nogle vanvittigt gode muligheder for at få markedsført sin bolig, uden at man har skullet ligge rigtigt mange penge på bordet. Men i dag er der heldigvis, for det første, en helt masse sociale medier, hvor man kan dele sine salgsannoncer og dermed måske finde frem til en kunde. Et andet rigtigt godt råd er at benytte sig af sider som klikhouse.dk, hvor man får muligheden for at få en salgsannonce på en gigantisk portal, med rigtigt mange kommende husejere og sælgere på linjen. Dette koster små 387 kroner i måneden, hvilket altså betyder, at du kan have en annonce i rigtigt lang tid, før du når op på prisen, som det koster at have en ejendomsmægler til at sælge boligen for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *