Når København bliver forvandlet til noget nyt

motoriseret

For 2 dage siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med mine bekendte.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektriske løbehjul til voksne og cykelstierne var fulde af el-cykler. Til at begynde med blev jeg lidt stram i betrækket, og ville mest af alt helst irettesætte alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på TIER rabatkode, som var den app eller applikation jeg havde installeret.

Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder man kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Når Next Generation skal være med

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her motoriserede rugbrødskøretøjer er mig en gåde! Det er superdejligt at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre så skal barnet være godt pakket ind og jeg skal nok sørge for at han holder varmen i sin forede dragt og godt tucket ind med uldne tørklæder til halsen. Om mit barn så skal forsøge sig med et segboard eller et elektrisk løbehjul er helt op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer segboards på samme facon som med løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en segboardguide med billige boards, som burde være helt fine til lidt at køre lidt rundt i baggården! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og naturligvis noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn benyttede vi for det ikke skal være løgn en rund metal plade fra min gamle squat rack, som netop kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassebilen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *