Forbrugslånsreklamer

D-E-R

Alle der har set og kunne forstå lidt fjernsyn efter 00’erne, kender nok reklamen med D-E-R lån, som er et forbrugslån. De markedsførte deres produkt/service som noget man lige kunne få – eller noget man lige stod og manglede DER. Selve konsekvensen eller kravene for at tage et af disse lån, udelukkede de i reklamen eller også skrev de det med meget småt. Men de reklamerede med at man kunne tage et lån til fx en vielsesring, en tandlægeregning, nye materielle ting. Disse ting var ikke noget man nødvendigvis manglede, i hvert fald ikke så meget, at man skal tage et forbrugslån med meget høj rente for at få, læs mere her http://www.lån-straks.com/.

Lån der samler lån.forbrugslån 9

Man kan i dag også finde en udbyder, der kan tilbyde dig, at samle alle dine lån på ét sted, uden om din bank. Hvis man altså har mange forskellige lån som fx banklån, flere borbrugslån, kassekredit. Så kan man samle alle disse lån på ét sted, med en rente, hvor udbyderen så opkøber lånene og dermed selv tager en rente på det lidt større lån, end de andre. Om det kan betale sig, skal man vel selv undersøge, alt afhængig af, hvor mange og hvor meget ens lån er på. Men det er vel altid godt at tage en konsultation med sin bankrådgiver inden.

Forbrugslån indviklet.

Mange unge ved ikke helt, hvordan et forbrugslån som sådan fungere i bund og grund. Forbrugslånene bliver reklameret med, at man får pengene lige med det samme og uden at man skal snakke med sin bank om det. Så disse forbrugslånsudbydere får en masse nemme opkalde fra unge individer der står og mangler lidt penge akut. Og med disse opkald, kan professionelle uddannet eller trænet mennesker så tale godt for forbrugslån uden at oplyse de negative sider omkring det. Der har været stor kritik af denne markedsføring. Kritikken lyder på det er etisk ukorrekt markedsføring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *