Et Hacket wordpress site er lig med problemer.

Jeg vågnede op til en Hacket wordpress. Min wordpress blog om cyklamefarvet konge ciklider var blevet hacket. En morgen hvor jeg vågnede frisk og klar til at ligge min seneste artikel om farven på mine konge ciklider´s afføring efter jeg havde skiftet til en ny slags super fiske foder, så jeg til mig skræk rædsel at mit site var blevet hacket.

Et hacket wordpress site kan være hvad det vil, men i mit tilfælde var jeg ikke i tvivl om det var personligt. I stedet for det meget meget flotte slideshow hvor to ciklider parrer sig var det nu en gammeldags pauseskærm, hvor nogle ualmindelige grimme gubbier svømmede rundt.

Det var ikke skyggen af tvivl i mit sind, det kunne kun være nogle fra gubbi klubben der stod bag denne grimme og meget ondsindede handling. Jeg skal lige sige at hvergang vi er på akvarie messe er vi tit oppe at skændes med nørderne fra gubbi klubbe.

Der er specielt en af dem der er en rigtig wordpress nørd, han kalder sig wordpress specialist.

Jeg måtte have mit site online igen og hurtigt. Heldigvis, tak gud for min forudseenhed, så havde jeg et WordPress support abonnement, så det eneste jeg behøvede var at kontakte de flinke support medarbejdere og mit site var online igen på få timer.

Jeg kan kun anbefale alle at få et WordPress support abonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *