Bliv klar til sommerens sejlture

Baadbiksen

For mange betyder sommeren sejlture sammen med deres familie og venner. Det er både, hvis du har din egen båd, kender en der har, eller sejler med andre. Hvis du godt kan lide at sejle, så har du sikkert oplevet, at der er nogle ting, som er vigtige at have med. Du kan læse mere om dem her.

Redningsvesten

Det absolutte vigtigste at have med på en båd er nok redningsvesten. Hvis du gerne vil være sikker på, at sikkerheden er i orden, så er redningsvesten et must. Hvis du sejler med på en færge, så er det ikke altid nødvendigt at have redningsveste på hele tiden, men det er stadig vigtigt, at du ved, hvor du kan finde en, hvis du skal bruge den. Hvis du sejler med små børn, så er det en god ide, at de altid har en på, da det godt kan være svært at finde en i den rigtige størrelse.

Køb den rigtige redningsvest

Der findes mange forskellige typer af redningsveste på markedet, som virker på forskellige måder. En af de mest populære typer er oppustelige redningsveste. Den er god til dig, som har din egen båd og ikke har så meget plads til at opbevare dem. De er også gode til længere sejlture, da de heller ikke fylder så meget, når man har dem på.

Hvis du havde en redningsvest med blokke, så kan det være svært at bevæge sig. Det er især vigtigt at have bevægeligheden, hvis det er dig, som skal styre båden. Der er også mange, som vil have mindre imod at have denne type redningsvest på, da den ikke fylder så meget, hvilket også er vigtigt, så de ikke tager den af under sejlturen. Hvis du sejler på en mindre båd, kan det være en god ide at have en redningsvest på under hele turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *